Vitaliteit in bedrijf

Mindfulness­training is een wetenschappelijk bewezen effectieve manier om beter met stress te leren omgaan en jezelf weerbaar te maken voor veranderingen door het opbouwen van mentale veerkracht en zelfvertrouwen. Onderzoek laat zien dat mentale veerkracht en de intrinsieke motivatie voor het werk significant toeneemt en stress significant afneemt. 

Het blijkt dat 70-80% van de medewerkers na een mindfulnesstraining:

  • minder last hebben van stress en negatieve gedachten
  • sneller stress signaleren en er dan ook wat aan doen
  • makkelijker communiceren met collega’s
  • beter omgaan met conflicten, omdat ze zich minder snel bedreigd voelen
  • zelfbewuster en vitaler zijn
  • meer focus hebben, creatiever zijn en beter presteren

Gelukkig zijn organisaties zich steeds vaker bewust van de voordelen van het werken aan de mentale conditie. In een wereld waar in een razend tempo veranderingen elkaar opvolgen, is het van essentieel belang te werken aan mentale weerbaarheid.

Download de brochure of neem contact op voor meer vitaliteit in uw bedrijf!

 

Check deze 5 tips om mindfulness toe te passen tijdens werktijd 

 

Waarom Heldere Kracht?

Al 7 jaar verzorgt Heldere Kracht mindfulnesstrainingen en workshops voor particulieren en bedrijven. Nuchter, helder en met beide benen op de grond

Door jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven (profit en non-profit), is Suzan, als gecertificeerd mindfulnesstrainer in de hoogste categorie, in staat de brug te slaan in het spanningsveld tussen ongezonde en gezonde werkdruk

 

Workshop van 1 à 1,5 uur 

Deze workshop is een toegankelijke kennismaking met de methode. Vaak ingezet als ‘tussendoortje’ tijdens bijvoorbeeld een lange trainingsdag, als keuzeworkshop bij een evenement of bijvoorbeeld tijdens een scholingsdag voor zorgverleners. Voor iedereen te volgen, afwisselend en laagdrempelig. Interesse voor deze workshop? Neem contact op voor informatie en prijzen. 

Workshop van één dag

Tijdens de dagworkshop wordt u op heldere en toegankelijke wijze meegenomen in de krachtige werking van mindfulness. Er wordt een basis gelegd. Na deze workshop herkennen deelnemers mentale gewoontepatronen, krijgen ze inzicht in persoonlijke stresssignalen en leren ze wat zelfreflectie kan opleveren. Een mooie afwisseling tussen theorie en oefeningen. Interesse voor deze workshop? Neem contact op voor informatie en prijzen. 

Mindfulness training voor professionals

Deze training biedt professionals een praktische methode die direct toepasbaar is in het dagelijks leven. Een wetenschappelijk bewezen, effectieve training, die bijdraagt aan meer veerkracht, welzijn en werkplezier. In 6 heldere stappen (weken) toewerken naar een gezonde balans in werkdruk. Voor iedereen die vitaliteit belangrijk vindt. Interesse voor deze training? Neem contact op voor informatie en prijzen.