Agenda

Start training "Mind your daily life" woensdagavond 13 maart 2019 (nog 1 plek vrij)

8 weekse cursus Mindfulness: Mind your daily life. Een praktische en toegankelijke training en direct in het dagelijks leven toepasbaar. Geinteresseerd? Meld je hieronder dan direct aan voor de training. De training start op woensdag 13 maart om 19:30 tot 21:30 uur.

De volgende lessen zijn op 20 en 27 maart op 3, 10 en 17 april en op 8 en 15 mei aan de asselsestraat 167. In overleg is er geen training op 24 april en op 1 mei in verband met vakantie.

Aanmelden of informatie opvragen over de training kan hier.

Start training "Mind your daily life" woensdagochtend 8 mei 2019

8 weekse cursus Mindfulness: Mind your daily life. Een praktische en toegankelijke training en direct in het dagelijks leven toepasbaar. Geinteresseerd? Meld je hieronder dan direct aan voor de training. De training start op woensag 16 januari om 09:30 tot 11:30 uur.

De volgende bijeenkomsten zijn op 15, 22 en 29 mei en op 5, 12 en 26 juni en op 3 juli bij Happy Yogi aan de 1e wormenseweg 65. Op 19 juni is er geen bijeenkomst.

Aanmelden of informatie opvragen over de training kan hier.

Start training "Mind your daily life" woensdagavond 22 mei 2019

8 weekse cursus Mindfulness: Mind your daily life. Een praktische en toegankelijke training en direct in het dagelijks leven toepasbaar. Geinteresseerd? Meld je hieronder dan direct aan voor de training. De training start op woensdag 22 mei om 19:30 tot 21:30 uur.

De volgende bijeenkomsten zijn op 29 mei op 5, 12 en 19 juni en op 3, 10 en 17 juli aan de asselsestraat 167. Op 26 juni is er geen bijeenkomst.

Aanmelden of informatie opvragen over de training kan hier.

Ik ben gestart met mindfulness omdat ik zo kan nadenken over het verleden of mij zorgen maak over de toekomst. Ik wilde graag leren om meer te genieten. En met bewust ademhalen kan ik mijzelf nu rustig krijgen, dat vind ik erg fijn! Vooral in de afgelopen roerige weken! Bovendien heb ik geleerd te mediteren, waarvan ik voorheen niet wist hoe dat moest. Suzan, je bent rustig met een fijne en duidelijke stem. Je hele houding is ontspannen. Heel erg bedankt! – Latifa

Ik ben rustiger geworden in mijn dagelijks leven, er is meer evenwicht ontstaan. Je laat ruimte voor iedereen en legt de theorie duidelijk uit. – Roel

Ik wilde leren om te gaan met stresssituaties en meer rust ervaren in mijn hoofd. Ik heb geleerd dat het best goed gaat met me. Ik sta er meer bij stil dat ik geniet. En wat fijn om soms ergens naar te kunnen kijken zonder oordeel! Jouw rust creëerde rust bij mij. Wat een waardevolle training! – Marianne

Dit werk als mindfulnesstrainer is op je lijf geschreven! Krachtig en helder. Je neemt de leiding, maar daarnaast ben je zacht en liefdevol. Deskundig ook, je weet waar je het over hebt en bent goed afgestemd. Wat ik erg prettig vond was de terugkerende startmeditatie, de uitwisseling met anderen en op verschillende manieren omgaan met het thema van de ochtend. – Anne